News

ПРОЕКТ иницијатива “Прва радост“

„Прва Радост“ е проект наменет за најранливата и најзапоставената категорија – деца со посебни потреби од ОУ Иднина за кои сакаме да организираме пет дневен летен камп. Овие деца никогаш досега немале можност да искусат семеен одмор, или да учествуваат на било какво дружење со своите врсници надвор од градот Скопје. Со граѓанска и корпоративна општествена одговорност да им овозможиме да ја искусат „Првата радост“. Донирајте за нив!