News

Втора донаторска кампања

Центар за истражување и анализи НОВУС во партнерство со Фондација за развој на образование и култура Албиз, во рамки на проектот „Платформа за инвестиции во заедницата“ Ве поканува на хуманитарен fundraising настан преку кој ќе биде обележан  Меѓународниот ден на лицата со попреченост во Струмица.