Lajme

Forum Diskutimi Shkup

Forumi diskutimi i djeshëm në Shkup ndezi një sinergji të pabesueshme mes bizneseve, OJQ-ve dhe sektorit publik!


Së bashku, ne eksploruam rëndësinë jetike të partneriteteve dhe u futëm në botën e bashkëpunimit publik-privat. Vlerat tona të përbashkëta shkëlqenin dhe ne theksuam ndikimin e donacioneve dhe sponsorizimeve.


Në frymën e progresit, ne kuptuam nevojën për të gërmuar më thellë në rregullat dhe legjislacionin për partneritetin publik-privat.

Ky pasqyrë krijon skenën për një të ardhme premtuese të ndërtuar mbi ndikimin kolektiv.


🚀Le ta mbajmë gjallë këtë rrugëtim bashkëpunimi dhe të bëjmë një ndryshim të qëndrueshëm!


Gjithashtu, qëndroni të sintonizuar për përditësimet në Platformën tonë të Investimeve në Komunitet – CIP