Youth Festival 2023 – International Youth’s day!

 • Not Set

  Funding Goal
 • ден

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Campaign Never Ends

  Campaign End Method
Raised Percent :
0%
The campaign is successful.

n f

10 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Category:

Description

Bëhuni gati të përjetoni ngjarjen më të pritur të vitit – Festivalin rinor në Strumicë për Ditën ndërkombëtare të rinisë

Jemi të entuziazmuar të shpallim këtë iniciativë që doli nga aktivistët e rinj në Strumicë, për fuqizimin e të rinjve, bashkimin dhe krijimin e kujtimeve të përjetshme. Bashkohuni me ne më 12 gusht për të mbështetur talentet, energjinë dhe entuziazmin e jashtëzakonshëm të të rinjve në rajonin tonë.

Ky festival është më shumë se një ngjarje. Është platformë ku të rinj të lumtur bashkëpunojnë, lidhen dhe krijojnë kujtime të paharrueshme. Me gamë të larmishme të aktiviteteve, shfaqjeve dhe përvojave ndërvepruese, do të mund të kënaqen të gjithë.

Nëpërmjet këtij festivali të jashtëzakonshëm, ne synojmë të frymëzojmë, lartësojmë dhe fuqizojmë të rinjtë e komunitetit tonë. Do të jetë një ditë e mbushur me të qeshura, miqësi dhe momente mahnitëse që do të lë ndikim të përhershëm në jetën e të rinjve.

Ne besojmë në fuqinë e mbështetjes kolektive dhe ju ftojmë të jeni pjesë e këtij udhëtimi të jashtëzakonshëm. Duke dhuruar, ju kontribuoni drejtpërdrejt në suksesin dhe përmbushjen e të rinjve në rajonin tonë. Mbështetja juaj bujare do të na mundësojë të ofrojmë përvojë transformuese që inkurajon rritjen personale, bashkëpunimin dhe zhvillimin e të rinjve të rajonit.

Bashkohuni me ne për të festuar frymën e rinisë, bashkëpunimin dhe gëzimin e krijimit të kujtimeve të paharrueshme në Festivalin Rinor të Strumicës. Së bashku, le të fuqizojmë gjeneratën e ardhshme dhe të krijojmë një komunitet energjik dhe prosperues.

 

Mjete financiare të nevojshme
Udhëtimi i pjesëmarrësve jashtë Komunës së Strumicës 10.000 denarë
Ushqime dhe pije freskuese për pjesëmarrësit 20.000 denarë
Sistemi zanor 6.000 denarë
Materialet e nevojshme për mbajtjen e manifestimit 4.000 denarë
Totali: 40.000 denarë

 

ID Name Email Amount
19132Nikola Cacanoskinikola.cacanoski@gdi.net