Новости

Дали барате начин да понудите повеќе кон општеството?

Сакате да придонесете за подобра иднина за сите?

Поднесете иницијатива преку платформата за инвестиции во заедниците и дадете свој придонес за подобро општество за сите.

Дознајте повеќе на линкот: https://cip.mk/