Иницијативи

Туристик Дибра

од n f

постигнато во проценти :
0%
1.107.000 ден
целна сума
0
денови до крај
ден
постигнато

Сите сме исти, сите заслужуваме радост!

од n f

Дневен инклузивен пр

постигнато во проценти :
0%
330.000 ден
целна сума
0
денови до крај
ден
постигнато

Програма за стипендии за студенти за академската година 2021/2022

од Community Investment Platform

постигнато во проценти :
0%
600.000 ден
целна сума
447
денови до крај
ден
постигнато

Летен камп „Прва радост“

од n f

   

постигнато во проценти :
0.02%
408.000 ден
целна сума
0
денови до крај
100 ден
постигнато

Иницијатива за професионално советување и менторство на ученици

од n f

  Професиона

постигнато во проценти :
0%
400.000 ден
целна сума
0
денови до крај
ден
постигнато

И ние можеме, и ние умееме – ТОРТИЈАДА 2023

од n f

Традиционална манифе

постигнато во проценти :
0%
70.000 ден
целна сума
0
денови до крај
ден
постигнато

Youth Festival 2023 – International Youth’s day!

од n f

, Северна Македонија

Подгответе се да го

постигнато во проценти :
0%
40.000 ден
целна сума
0
денови до крај
ден
постигнато