Новости

Донаторска кампања

Центар за одржлив развој на заедницата организира Настан за собирање средства по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби во Дебар во рамки на Платформата за инвестиции во заедницата. На ликовна колонија, ќе се креираат и ќе се продаваат уметнички слики. Дебарчани од сите возрасти, ве повикуваме да го искажете вашиот талент и со тоа да дадете придонес во оваа донаторска акција

Собраните средства ќе бидат наменети за лицата со посебни потреби.