Новости

Форум дискусијa Струмица

Споделете значајно достигнување: NOVUS Research и Фондацијата Албиз слават пресвртница со проектот „Платформа за инвестирање во заедницата“, финансиран од ЕУ.


Дискусијата на Форумот ги прикажа влијателните иницијативи на бизнис секторот за подобрување на заедницата.

Модерирана од Митко Андонов, инспирираше дијалог за надминување на предизвиците во спроведувањето на законите за јавно-приватно партнерство.