Иницијативи од категорија Хуманитарни цели

Летен камп „Прва радост“

од n f

   

постигнато во проценти :
0.02%
408.000 ден
целна сума
0
денови до крај
100 ден
постигнато

И ние можеме, и ние умееме – ТОРТИЈАДА 2023

од n f

Традиционална манифе

постигнато во проценти :
0%
70.000 ден
целна сума
0
денови до крај
ден
постигнато