Новости

Кампања за мобилизација на фондови

Придружете ни се за пријатна причина!

Зачувај го датумот: 23.11.2023

Време: 11:00 часот

Место: Гимназија Сарај

Ајде да се обединиме во духот на великодушноста за да направиме значајно влијание врз животите на децата со посебни потреби! Нашиот претстоен настан за прибирање средства е заеднички напор со деловниот, невладиниот и јавниот сектор, сите кои работат на благородна кауза.

Раширете го зборот, поканете ги вашите пријатели и ајде да го направиме овој настан за собирање финансиски средства одличен успех!

Вашата поддршка е важна!

За детали и учество, контактирајте не на info@cip.mk