Новости

Пријавете се!

Отворен повик за пријавување на ,,Платформата за инвестиции во заедницата” 

Доколку сте дел од:
– Невладина организација;
– Јавно претпријатие или Јавна институција;
– Приватно претпријатие;

Пополнете го формуларот и бидете дел од дигиталната платформа за инвестиции во заедницата.