Новости

Продолжуваме со нови обуки

Ја отпочнавме новата серија на обуки „Вештини за дигитални медиуми“ во рамки на Платформата за инвестиции во заедницата. Претставници од граѓанските организации Planet-M Giffoni, Kalliri i mirësisë, Dritë shprese, ZIP Institut, Flagellum, Horiozn Civitas, Feniks 2022 и Legis ја следеа првата обука во просториите на Фондацијата Албиз во Сарај, на која имаа можност да се запознаат со главните дигитални алатки и платформи кои ќе можат да ги користат  за дигитална промоција на нивните активности.