Новости

ПРОЕКТ инициатива „Туристик Дибра“

„Туристик Дибра“ е проектна иницијатива за развој на туристичките капацитети на дебарскиот регион. Со раскошна природа, кристално чисто езеро и богата микро култура, Дебар заслужува повеќе внимание и инвестиција со што може да се развие одржлив локален туризам. Со граѓанска и корпоративна општествена одговорност да овозможиме да заживее проектот „Туристик Дибра“. Донирајте за Дебар!