Новости

Резиме за 2023 година

Доделени 7 суб-грантови: Со поддршка на ЕУ, CIP оживеа 7 инспиративни проекти, предизвикувајќи позитивни промени во нашата заедница!

40+ настани и конференции: од разговори за одржливост до влијателни конференции, научивме, се поврзавме и заедно ја обликувавме иднината!

Иницијативи кои генерираат средства: 6 иницијативи на нашата дигитална платформа собраа средства, благодарение на вашата неверојатна поддршка! Сакате да ја почувствувате енергијата?! Проверете на https://cip.mk/en/initiatives/

Раст на дигиталната заедница: 120 невладини организации и бизниси сега ја нарекуваат нашата платформа дом, создавајќи моќен центар за трајно влијание. Приклучете се на движењето на следниот линк https://cip.mk/en/members/

Година на единство: Вашата посветеност ги претвори идеите во акција. Да постигнеме уште повеќе во 2024 година!

#CommunityImpact#DigitalPlatform#Fundraising#2023Highlights#NewBeginnings