Lajme, Lajme

Festivali rinor në Strumicë

Mbështetni festivalin rinor në Strumicë për Ditën ndërkombëtare të të rinjve!

Jemi të entuziazmuar të shpallim këtë iniciativë që doli nga aktivistët e rinj në Strumicë për fuqizimin e të rinjve, bashkimin dhe krijimin e kujtimeve të përjetshme.

Ne besojmë në fuqinë e mbështetjes kolektive dhe ju ftojmë të jeni pjesë e këtij udhëtimi të jashtëzakonshëm. Duke dhuruar, ju kontribuoni drejtpërdrejt në suksesin dhe përmbushjen e të rinjve të rajonit juglindor. Mbështetja juaj bujare do të na mundësojë të ofrojmë një përvojë transformuese që inkurajon rritjen personale, bashkëpunimin dhe zhvillimin e të rinjve të rajonit.

Së bashku, le të fuqizojmë gjeneratën e ardhshme dhe të krijojmë komunitet energjik dhe prosperues.

Që kjo ide të bëhet realitet DHURONI NË https://cip.mk/…/youth-festival-2023-international…/