Lajme

Njihuni me GRANTISTËT tanë nga Dibra dhe Strumica!

Kemi nderin dhe kënaqësinë t’i prezantojmë

GRANTISTËT tanë nga Dibra dhe Strumica – fitues në fazën e parë të

dhënies së sub-garantëve në kuadër të projektit Platforma për

Investime në Komunitet.