Lajme

Takim me sektorin civil në Dibër

Më 28 maj 2021. (e premte), me fillim në ora 10:30, në h. Venec, Dibër, u mbaj takimi i parë me sektorin civil nga Dibra.

Në këtë takim u prezantua projekti dhe aktivitetet e projektit. Gjithashtu u diskutua në detaje për krijimin e platformës, funksionalitetin dhe përgjegjësinë e anëtarëve të platformës.

Në takim u diskutua edhe për bashkëpunimin ndërmjet sektorit civil dhe biznesit, dhe se si mund të përmirësohet ky bashkëpunim për të punuar së bashku për zgjidhjen e problemeve të ndryshme në komunitet.