0

Членки на Платформата

0

Подржани Иницијативи

0 ден.

Доделени Средства

Дигитална Платформа за Инвестиции во Заедницата

Дигиталната платформа за инвестиции во заедницата е отворена за сите засегнати страни во земјата (и за деловната дијаспора). Целта на платформата е да ги согледаме in-situ напорите на нашите членови на ПИЗ во дигиталното поле. Оваа платформа се користи за објавување на резултати на проектот, анализи, предложени иницијативи во заедницата и регулатива. Исто така, платформата служи како алатка за финансирање од толпа за мобилизирање на дополнителни ресурси, особено оние од деловната дијаспора.

СТАНИ ДЕЛ ОД ПЛАТФОРМАТА

Проектот Платформа за инвестиции во заедницата (ПИЗ)

се имплементира во Скопје, Тетово, Струмица и Дебар
Skopje
Tetovo
Debar
Strumica

Иницијативи

Платформа за инвестиции во заедницата

Mission is Give for People

Some People Need Help And We Give It!

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detrax culis ex, nihis in mei. Mei an periculaeuripidis.

Multiple Event & Conference

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat.

We’re worldwide non-profit charity.

Give A Helping Hand For Needy People

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detrax culis ex, nihis in mei. Mei an periculaeuripidis, hem ei est Alienum phae dru m torquatos n ec eu Alienum phaedrum torquatos nec. Alienu phaedrum torquatos, hem ei est Alienum phae dru nec eu.

We Help Thousand Of Peoples

Our Volunteers

Have Any Question

888 99 0032