Lajme

Trajnimi “Shkathtësi për media digjitale” në Strumicë

Sot në Strumicë realizojmë trajnimin e fundit “Shkathtësi për media digjitale” në kuadër të Platformës për investime në komunitet. Veglat kryesore digjitale dhe platformat sociale më të njohura të dobishme për sektorin civil, eksperti Predrag Nikolovski i prezanton para përfaqësuesve të organizatave të shoqërisë civile NOVUS, Europe House Strumicë, Trenzen, Këshilli Rinor i Bosilovës, Etno restoranti Kaj Viktor, Kryqi i kuq Strumicë, Këshilli rinor i Strumicës dhe VK Aktiv.