Новости

Средба со граѓанскиот сектор од Скопје

На 9-ти јуни 2021 год. со почеток во 10:30 часот, во х. Хилтон, Скопје се одржа првата средба, од низа на средби, со граѓанскиот сектор од Скопје.

На оваа средба се презентираше проектот и проектните активности. Истотака, детално се зборуваше и за креирањето на платформата, функсионалноста и одговорноста на членките на платформата.

Претставниците на граѓанскиот сектор покажа многу интерес за учество на дигиталната платформата о подготвеност да придонесат во подобрувањето на животот на нашата заедница.