Новости

Среќна нова 2023-та!

Почитувани пријатели, партнери, соработници и донатори на Платформата за инвестиции во заедницата, Среќна Нова 2023 година! Ви благодариме за одличната соработка и поддршка  со која заеднички успешно ја заокружиме изминатата година. Нека новата година донесе здравје, благосостојба и нови успеси со предизвиците во новата 2023!

Платформа за инвестиции во заедницата