Новости

Среќна Нова Година 2024

Среќна Нова Година, драги партнери, добитници на суб-грантови , соработници и нашата енергична заедница! Ви посакуваме година исполнета со добро здравје и просперитет.

Заедно, да ја направиме 2024 година година на позитивни промени, создавајќи посветла и подобра заедница за сите!