Новости, Новости

Возбудливи новости!

Работевме заедно со нашите добитници на суб-грантови за да обезбедиме успех на нивните проекти.

Останете во тек за новости околу нивните инспиративни иницијативи и позитивните промени што ќе ги донесат во нашата заедница.

Ви благодариме за поддршката!