Новости

Втора обука „Вештини за дигитални медиуми“ 

Еве не повторно во друштво на младите претставници на граѓанските организации CED, ECO Action, ILPP, ADEC, Psychalb и нашата партнерска организација Multikultura во Тетово. Во интерактивна работилница реализирана од страна на експертот за дигитални медиуми и ПР, Предраг Николовски, ги учиме најкорисните дигитални алатки и платформи за граѓанскиот сектор.