Новости

Заедница ПИЗ – 120 членови силни и растечки!

Придружете се на заедницата ПИЗ – 120 членови силни и растечки!

Внимание НВО, бизниси и јавни институции!

Подигнете го вашето влијание со нашата платформа за инвестиции во заедницата (ПИЗ).

Поврзете се, соработувајте и создадете позитивни промени!

Веќе имаме 120 членови кои активно учествуваат, а има простор за повеќе!

Регистрирајте се веднаш: https://cip.mk/registraczija/

Заедно, ги зајакнуваме иницијативите и промовираме влијание!

#CIP#Иницијативи