Новости

Запознајте ги нашите партнери

Ни претставува посебна чест и задоволство да ги претставиме спроведувачите на проектот Платформа за инвестиции во заедницата:

Мултикултура од Тетово 👉http://www.multikultura.org.mk/

Фондација Албиз од Скопје 👉https://albiz.org.mk/faqja/

Центар за одржување и развој на заедницата од Дебар 👉http://cscd.org.mk/en/

Центар за истражувања и анализи Новус од Струмица 👉https://associationnovus.org/

Заедно се бориме за подобро утре.