Новости

Ден на Менталното Здравје

Отклучете ја вашата внатрешна супермоќ! 

Почитувани членови на Платформата за инвестиции во заедницата,
На Светскиот Ден на Менталното Здравје, запомнете: и претходно се соочивте со предизвици и произлеговте уште посилни. Вашата издржливост нема граници.

 Грижата за себе нека биде приоритет.
 Обратете се до најблиските.
 Верувајте во себе.

Заедно, ткаеме енергична мрежа на поддршка и позитивност. Вие сте повеќе од доволно. Вие сте неверојатно достојни. Вие сте длабоко сакани. Вие сте неопходен дел од заедницата!