Новости

Успехот на Здружението ADEC и Psychalb Center

Благодарение на Платформата за инвестирање во заедница, Здружението ADEC и Psychalb Center се истакнаа во нивниот проект „Зајакнување на жените и младите во дигиталниот маркетинг“.

Оваа платформа овозможи ефективна обука за млади претприемачи и жени од мали бизниси, што резултираше со значителни подобрувања во нивното дигитално брендирање и односите со клиентите.

ADEC и Psychalb ја изразуваат својата длабока благодарност до тимот на Платформата за инвестирање во заедницата за нивната бескрајна поддршка и соработка во постигнувањето на овој успех.