Новости, Новости

Добитници на суб-грантот Скопје. Обединете се!

Со задоволство можеме да ги споделиме најважните моменти од нашиот неодамнешен состанок, кој ги собра нашите добитници на подгрантови од Скопје на плодна сесија фокусирана на споделување искуства, научени лекции, надминување на пречките и презентации за управување со подгрантови.
Резиме на состанокот:
-Споделување искуства: Нашите добитници на подгрантови од првата фаза ги покажаа своите извонредни патувања, расветлувајќи ги нивните достигнувања, пресвртници и вредни сознанија.
-Научени лекции и надминување на пречките: присутните беа инспирирани од извештаите од прва рака за предизвиците со кои се соочуваат и иновативните решенија имплементирани, нагласувајќи ја моќта на упорноста и креативноста.
-Управување со подгрантови: Дискусијата за управување со подгрантови навлегуваше во најдобрите практики, усогласеност и искористување на ресурсите, обезбедувајќи сеопфатно разбирање за овој клучен аспект.
Останете во тек за повеќе возбудливи настани! Не ја пропуштајте следната!


Rrjeti i Grave në Shkencë – RRGSH, Moja Kariera, Asociacioni për Afirmimin e Gruas, Zdruzenie Flagelum, ZIP Institute, Horizon Civitas