Новости

Резиме на септември: Месец на зајакнување

Со гордост организиравме 7 влијателни средби со нашите добитници на суб-грантови

Тие не застанаа тука! Нашите посветени добитници на суб-грантови беа домаќини на преку 20+ информативни сесии/ состаноци во текот на втората фаза

Вашата посветеност ја поттикнува нашата мисија. Ви благодариме што сте дел од нашето патување. Останете во тек за повеќе во октомври!

#CommunityInvestment#SeptemberRecap