Новости, Новости

Розев Октомври

Октомври:  Месец за подигање на свеста за ракот на дојката 

Придружете ни се во ОБЕДИНУВАЊЕ ЗА ПРОМЕНА!

Платформата за инвестиции во заедницата е посветена на трансформирање на заедниците и здравјето. 

Да ја подигнеме свеста, да промовираме поддршка од заедницата и да шириме надеж во борбата против ракот на дојката. Заедно, можеме да направиме значајно влијание!