Новости

Здружение Радика Де

Вашата благосостојба ни е важна! Запознајте го нашиот добитник на подгрантот и проверете ја неодамнешната обука што ја организираа на тема „Здрава храна, здрав живот!“
Во платформата за инвестирање во заедницата, вашата благосостојба е горлив приоритет!

Возбудени сме да го претставиме нашиот добитник на под-грантот, Радика Де од Дебар, која страсно работи на проект посветен на промовирање поздрав живот преку хранлива храна.

Минатата недела тие организираа неверојатна обука за здрав живот, откривајќи ги тајните на хранливата храна и избалансираниот избор.
Придружете ни се во поддршката на оваа витална мисија и подгответе се за повеќе магија за благосостојба!