Lajme

18 Organizata, 1 Mision!

Fuqia e CIP-it: 18 Organizata, 1 Mision!

Pas suksesit të Platformës për Investime në Komunitet (CIP) janë partnerët tanë të jashtëzakonshëm dhe fituesit e sub-granteve, të gjithë të udhëhequr nga forca lëvizëse e Fondacionit Albiz.

Falënderim i veçantë për 3 organizata të shkëlqyera nga Dibra, 3 nga Strumica, 7 nga Shkupi dhe 5 nga Tetova — së bashku, ne arrijmë ndikim të qëndrueshëm në komunitetin tonë përmes përkushtimit dhe mbështetjes së tyre të vazhdueshme.

Një vlerësim të përzemërt për Bashkimin Evropian për rolin e tyre instrumental në krijimin e kësaj aleance të jashtëzakonshme

Partnerët

Центар за истражувања и анализи НОВУС / Center for research and analysis

CSCD

Multikultura

Fituesit e sub-granteve

Horizon Civitas

ZIP Institute

Center for Education and Development – CED

ADEC&Qendra Psychalb

VK Aktiv

Zdruzenie Flagelum

Asociacioni për Afirmimin e Gruas

Rrjeti i Grave në Shkencë – RRGSH

Proagro Farmeri

Здружение Радика Де

Democracy Lab

Moja Kariera

Shoqata Renesansa

#ЕUSupport #AllianceGratitude #CommunitySupport #Partnership