Lajme

Forum Diskutimi Strumicë

Ndani arritje të rëndësishme: NOVUS Research dhe Fondacioni Albiz festojnë një moment historik me projektin “Platforma e Investimeve në Komunitet”, financuar nga BE.


Diskutimi i Forumit shfaqi iniciativa me ndikim të sektorit të biznesit për përmirësimin e komunitetit. Moderuar nga Mitko Andonov, ai frymëzoi dialogun për tejkalimin e sfidave në zbatimin e ligjeve të partneritetit publik-privat.