Lajme

“Fuqizimi i komuniteteve: Misioni i Platformës së Investimeve në Komunitet”

Qëllimi ynë është të bëjmë diçka kuptimplote, të mbështesim komunitetin, të krijojmë më shumë mundësi për sektorin civil dhe të ndihmojmë të tjerët.

Platforma për investime në komunitet