Lajme

Fushatë donacionesh

Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit organizon Aktivitet për grumbullim të fondeve me rastin e Ditës ndërkombëtare të personave me nevoja të veçanta në Dibër në kuadër të Platformës për investime në komunitet. Në koloni arti do të krijohen dhe shiten piktura artistike. Dibranë të të gjitha moshave, ju ftojmë të shprehni talentin tuaj dhe në këtë mënyrë të jepni kontribut në këtë aksion donacionesh

Mjetet e grumbulluara dedikohen për personat me nevoja të veçanta.