Lajme

Gëzuar viti i ri 2023!

Të nderuar miq, partnerë, bashkëpunëtorë dhe donatorë të Platformës për investime në komunitet, Gëzuar viti i Ri 2023! Ju falënderojmë për mbështetjen dhe bashkëpunimin e shkëlqyer që na mundësoi bashkërisht të përmbyllim me sukses vitin që lamë pas. Urojmë shëndet, mirëqenie dhe suksese të reja në sfidat e vitit të ri 2023.

Platforma për investime në komunitet CIP