Lajme

Gëzuar Vitin e Ri 2024

Gëzuar Vitin e Ri, të dashur partnerë, fitues të sub-granteve, bashkpunëtorë dhe komuniteti ynë energjik! Ju urojmë të gjithëve një vit të mbushur me shëndet dhe begati.

Së bashku, le ta bëjmë vitin 2024 një vit ndryshimesh pozitive, duke krijuar një komunitet më të ndritshëm dhe më të mirë për të gjithë!