Lajme

Iniciativa të sektorit civil

Më në fund!

U publikua thirrja për mbështetje financiare të 4 nismave nga sektori civil drejtuar qytetarëve dhe komunitetit të biznesit. Ne i krijuam ato, ju mundësoni të realizohen!