Lajme

Komuniteti CIP – 120 anëtarë të fortë dhe në rritje!

Bashkohu në Komunitetin CIP – 120 anëtarë të fortë dhe në rritje!

Vëmendje OJQ, biznese dhe institucione publike!

Ngritni ndikimin tuaj me Platformën tonë për investime në komunitet (CIP).

Lidhuni, bashkëpunoni dhe krijoni ndryshime positive. Ne tashmë kemi 120 anëtarë që marrin pjesë në mënyrë aktive, dhe ka vend për më shumë!

Regjistrohu tani: https://cip.mk/sq/regjistrimi/

Së bashku, ne përmirësojmë iniciativat dhe promovojmë ndikim!