Lajme, Lajme

Lajmе entuziastе!

Kemi punuar nga afër me përfituesit e sub granteve për të siguruar sukses në projektet e tyre.

Qëndroni në rrjedha për lajme mbi iniciativat e tyre frymëzuese dhe ndryshimet pozitive që do të sjellin në komunitetin tonë.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj!