Lajme

Njihuni me GRANTISTËT tanë nga Shkupi!

Kemi nderin dhe kënaqësinë t’i prezantojmë GRANTISTËT tanë nga Shkupi – fitues në fazën e parë të dhënies së sub-garantëve në kuadër të projektit Platforma për Investime në Komunitet.