Lajme

Partneret tane

Është nder dhe kënaqësi e veçantë për ne të prezantojmë zbatuesit e projektit të Platformës për Investime në Komunitet:

Multikultura nga Tetova 👉http://www.multikultura.org.mk/

Fondacioni Albiz nga Shkupi 👉https://albiz.org.mk/faqja/

Qendra për zhvillim të qëndrueshëm të komunitetit nga Dibra 👉http://cscd.org.mk/en/

Qendra për hulumtime dhe analiza Novus nga Strumicа 👉https://associationnovus.org/

Së bashku përpiqemi për një të nesërme më të mirë!