Lajme, Lajme

Përfituesit tanë të granteve – Ndërtimi i një komuniteti më të fortë së bashku

Njoftim emocionues!!

Jemi të emocionuar të ndajmë se kemi dhënë grante për 7 organizata të jashtëzakonshme në fazën e dytë të skemës sonë të nëngranteve!
Është me kënaqësi të madhe që ne njohim punën dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm të këtyre organizatave për të bërë një ndikim pozitiv në komunitetin tonë. Grantet do të ofrojnë burime jetike dhe mbështetje për të çuar më tej misionin e CIP.
Urime organizatave të mëposhtme që janë fitues të granteve:

  1. RADIKA DE, Dibër, Projekti: Ushqimi i shëndetshëm – jetë e shëndetshme
  2. RENESANSA 2019, Tetovë, Projekti: Forcimi i aftësive sipërmarrëse për të rinjtë dhe gratë përmes partneriteteve lokale
  3. PROAGRO FARMERI, Strumicë, Projekti: Gruaja fermere-udhëheqëse dhe model për të rinjtë
  4. SHOQATA PËR AFIRMACIONIN E GRUAS (AAG), Shkup, Projekti: Fuqizimi i grave rurale përmes trajnimit për qepje
  5. MOJA KARIERA, Shkup, Projekti: TechSkills for Tomorrow: A Youth Train Initiative
  6. RRJETI I GRAVE NË SHKENCË – RRGSH, Shkup, Projekti: Rinia dhe migrimi!
  7. DEMOKRACY LAB, Tetovë, Projekti: Krijimi dhe ndërtimi mbi shkatërrimin, së bashku ta ndalim vandalizmin
    Qëndroni të sintonizuar ndërsa ne ndajmë përditësime mbi punën e jashtëzakonshme që këto organizata do të kryejnë me financimin e grantit 🇪🇺. Së bashku, le të festojmë sukseset e tyre dhe të vazhdojmë të ndërtojmë një komunitet më të fortë, më të gjallë!