Lajme, Lajme

Përmbledhje e Shtatorit: Muaji i Fuqizimit

Ne organizuam me krenari 7 takime me ndikim me fituesit tanë të sub – granteve

Ata nuk u ndalën me kaq! Fituesit tanë të sub-granteve ishin të dedikuar dhe organizuan mbi 20+ seanca informuese/takime

Përkushtimi juaj nxit misionin tonë. Falemnderit që jeni pjesë e rrugëtimit tonë. Qëndroni në rrjedha për më shumë në tetor!

#CommunityInvestment#SeptemberRecap