Lajme

Proagfro Farmeri- fituesit tanë të sub-grantit nga Strumica

Po ndajmë arritjet e Proagfro Farmeri, fituesit tanë të sub-grantit nga Strumica. Suksesi i tyre është një fitore për të gjithë ne!

Si pjesë e projektit të tyre “Gruaja fermere: Një lider dhe model për të rinjtë”, ata:

Eksploruan praktika të reja në prodhimin e ushqimit të shëndetshëm duke vizituar 7 familje bujqësore.

Organizuan 3 seminare për mendjet e reja, duke i njohur ata me teknologjitë e avancuara bujqësore, rritjen e produktivitetit dhe mbështetjen e ofruar nga programet e Ministrisë së Bujqësisë.

Mbështetja e bujqësisë dhe edukimi i të rinjve mbi rëndësinë e ruajtjes së traditave familjare dhe bujqësisë është çelësi i një komuniteti të lulëzuar. Le të vazhdojmë të fuqizojmë dhe frymëzojmë ndryshimin!