Lajme

PROJET inicijativa “Turistik Dibra”

“Turistik Dibra” është projekt iniciativë për zhvillimin e kapaciteteve turistike në rajonin e Dibrës. Me natyrën e saj të mrekullueshme, liqenin e pastër kristal dhe mikro-kulturën e pasur, Dibra meriton më shumë vëmendje dhe investim për të zhvilluar turizëm të qëndrueshëm lokal. Me përgjegjësi shoqërore qytetare dhe korporative, të jetësojmë projektin “Turistik Dibra”. Dhuroni për Dibrën!