Lajme

Shoqata Radika DE

Mirëqenia juaj ka rëndësi për ne!

Njihuni me fituesin tonë të subgrantit dhe kontrolloni trajnimin e fundit që ata organizuan mbi ‘Ushqim i shëndetshëm, jetë të shëndetshme!’
Në Platformën e Investimeve në Komunitet, mirëqenia juaj është një prioritet i ndezur!

Jemi të emocionuar të prezantojmë fituesen tonë të subgrantit, Radika De nga Dibra, e cila po punon me pasion në një projekt kushtuar promovimit të një jete më të shëndetshme përmes ushqimit ushqyes.
Javën e kaluar, ata organizuan një sesion të jashtëzakonshëm trajnimi mbi jetesën e shëndetshme, duke shpalosur sekretet e ushqimit me vlera ushqyese dhe zgjedhjeve të balancuara.
Bashkohuni me ne në mbështetjen e këtij misioni jetik dhe përgatituni për më shumë magji të mirëqenies!

Shoqata Radika DE