Lajme

Për zhvillim të komunitetit

Komuniteti zhvillohet edhe me vetëkontirubute! Të zhvillojmë komunitetin me mbështetje të iniciativave lokale të udhëhequra nga sektori civil! Dhuro dhe bëhu pjesë e zhvillimit!