Lajme

Fushatë për mobilizimin e fondeve

Bashkohuni me ne për një kauzë të ngrohtë!

Rruani datën: 23.11.2023

Ora: 11:00

Vendi: Shkolla e mesme Saraj

Le të bashkohemi në frymën e bujarisë për të bërë një ndikim domethënës në jetën e fëmijëve me nevoja të veçanta! Ngjarja jonë e ardhshme për mbledhjen e fondeve është një përpjekje bashkëpunuese me sektorin e biznesit, joqeveritar dhe publik, të gjithë duke punuar drejt një kauze fisnike.

Shpërndani fjalën, ftoni miqtë tuaj dhe le ta bëjmë këtë ngjarje për mbledhjen e fondeve një sukses të jashtëzakonshëm!

Mbështetja juaj ka rëndësi!

Për detaje dhe pjesëmarrje na kontaktoni në info@cip.mk